پیگیری مجدد فرماندار گرگان جهت بازسازی خسارات سیل اخیر در زیارت
فرماندار گرگان با توجه به اهمیت جاده زیارت به جهت تردد مستمر گردشگران و اهالی و نیز مسیرهای ارتباطی روستا به جهت استفاده ساکنان از آن، بر ضرورت تسریع آب منطقه ای، راهداری و حمل و نقل جاده ای، بنیاد مسکن، و .... به جهت بازسازی خسارات صورت گرفته تاکید کرد.
علی نصیبی در این بازدید که با همراهی دهیار، شورا و معتمدان روستا صورت گرفت، گفت: متاسفانه بعد از بروز سیل اخیر، سرعت لازم در رفع خطر ایجاد شده ناشی از سیل در دیواره رودخانه، راه ارتباطی، و ... وجود نداشته و توجه به بازسازی خسارات سیل در گرگان، در میان حوادث روی داده در سایر شهرستانها فراموش شده و تا امروز بیشتر از توان محدود ادارات شهرستانی در بازسازی استفاده شده است.
فرماندار گرگان گفت: به زودی با برگزاری بازدید میدانی دیگری با حضور مدیران کل استانی، تقسیم کار مجددی انجام داده و پیگیر تسریع جهت رفع مشکلات خواهیم شد.
